Tijdelijke kracht, duurzaam effect!

Achtergrond

De oprichter van interimontwikkeling is Annet Kruis. Zij is sinds 1998 werkzaam als organisatieadviseur en (interim-)manager voor met name overheidsorganisaties. Na haar studie Facilitaire Dienstverlening in Groningen heeft ze Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd in Nijmegen.

Deze opleidingsachtergrond is terug te zien in haar loopbaan die gekenmerkt wordt door advies en management in een bestuurlijke omgeving. Ze werkt sinds 1998 als consultant. Eerst in dienstverband bij Bestuur en Management Consultants (BMC) en Buitenhek&vanDoorn/BentoSpino en sinds 2008 als zelfstandig consultant/eigenaar van interimontwikkeling.


Annet Kruis heeft ruime ervaring in het managen van reorganisaties en verandertrajecten van overheidsorganisaties. In het bijzonder heeft zij affiniteit en ervaring met ondersteunende afdelingen (zoals bedrijfsvoering, P&O, O&S, facilitair, ICT, DIV, secretarieel en klantenservice) en met afdelingen Vergunningen (Openbare Ruimte). Daarnaast heeft zij veelvuldig organisaties begeleid bij reorganisaties, organisatieontwikkeling, verbetering dienstverlening en gemeentelijke herindeling.

Annet Kruis kan worden samengevat als een energieke bestuurskundige met veel organisatieontwikkelervaring, een bedrijfsmatige aanpak, oog voor samenwerking en daadkracht.